Over mij

Hoi

Mijn naam is Nina Wirix. Toegepast psycholoog en Interieur vormgever. Voor vele mensen twee totaal verschillende beroepen maar voor mij sluiten deze twee disciplines juist volledig bij elkaar aan.

Als toegepast psycholoog heb ik namelijk geleerd te luisteren naar mensen en hun verhaal. Door kritisch te kijken en de juiste vragen te stellen kom je tot de kern van een persoon. Als interieur vormgever is deze vaardigheid juist belangrijk. Iedereen heeft een andere smaak en sommige mensen weten nog niet waar hun smaak ligt. Door naar de kern te komen van wat iemand echt belangrijk vind in zijn interieur, kom je tot het juiste plan wat past bij iemands persoonlijkheid.

Mijn visie is namelijk dat iedereen een plek verdiend waar je thuis kan komen. Ergens waar jou persoonlijkheid in terug komt. Een plek helemaal voor jou ingericht. Jou daar bij helpen is wat mij energie geeft.

Kijk vooral ook op mijn Instagram voor meer over mijn projecten

@studioniina

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.