Huurhuis in Etten-Leur

Het hebben van een huurhuis beperkt je in het aantal keuze wat je kan maken. Toch konden we van dit huurhuis in Etten-Leur een warm en persoonlijk plekje maken voor de eigenaresse. Lees hieronder de review:

“Vier jaar lang woon ik in dit huis, eerst samen met een vriendje. Dat later over ging. Ik vond het niet mijn huis en was veel buiten de deur, dus de noodzaak om er echt mijn thuis van te maken had ik niet. Toen ik later een nieuwe relatie kreeg, merkte ik dat ik meer wilde gaan settelen. Dat ik niet een standaard ‘VT-wonen’ woning wilde wist ik zeker. Mijn karakter moest nog steeds doorschemeren in mijn interieur. En ik kan je zeggen, ik ben wat eigenzinnig/eigenaardig en koppig. Nina wilde deze uitdaging wel met me aangaan en hier is een speciaal contact uit ontstaan. Doordat Nina als achtergrond toegepaste psychologie heeft gestudeerd, wist ze op de juiste knopjes te drukken op de juiste momenten.. en zie hier het prachtige resultaat. Ik voel me weer ontzettend thuis!”

Processed with VSCO with j1 preset

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.