Appartement in Breda

Dit appartement moest snel en op een budget een plek worden waar de eigenaresse zich volledig zichzelf kon voelen.

We zijn begonnen met het bepalen wat haar stijl en budget was. Na dit gesprek hebben we een dag gepland waarin de volledige make-over in mijn handen werd gegeven. Met resultaat! Hieronder de review:

“Daar zat ik dan 27 jaar en ik moest helemaal opnieuw beginnen. En geloof me, ik heb echt totaal geen kaas gegeten van styling en interieur. Ik had er ook totaaal geen interesse in. Gelukkig was daar Nina. Ze heeft met veel geduld (Ik voelde me namelijk als leek en had nogal wat vragen maar vooral onzekerheden.) een plek gemaakt waar in me thuis voelde. Ze hielp me wat mooi bij elkaar staat . Nina wist tussen de regels door te lezen en voelde perfect aan wat ik mooi vond en wat matcht. Ze neemt daar ook echt de tijd voor en neemt je helemaal mee in het proces.

Vooral tijd en geduld heb ik enorm gewaardeerd ondanks mijn wispelturige smaak wist ze een samenhangend geheel van alles te maken. Het eindresultaat was iedere cent waard. Absoluut een aanrader!”

Processed with VSCO with preset

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.